ГДЕ РАДИМО

ТИМОЧКИ ОМЛАДИНСКИ ЦЕНТАР

Основан 2004. године са циљем унапређења омладинске политике, подстицањем активног учешћа младих у локалној заједници и промоције здравих стилова живота.

ДОСТУПНЕ УСЛУГЕ

ЦЕНТАР ЗА ОМЛАДИНСКИ РАД

Основан 2001. године са циљем едукације и развоја потенцијала младих и подстицање активизма младих кроз омладински рад.

ДОСТУПНЕ УСЛУГЕ

ОКУЛАР

Основан 2015. године са циљем јачања друштвеног активизма деце и младих и унапређењу квалитета живота у локалној заједници.

ДОСТУПНЕ УСЛУГЕ

ФОРЦА

Основана 1999. године са циљем развоја локалне заједнице, промоције демократије и цивилног друштва, подршке младима и помоћи угроженим групама, развоја нових медија.

ДОСТУПНЕ УСЛУГЕ

ЦЕПОРА

Основана 2011. године са циљем унапређења емоционалног и социјалног развоја деце и омладине кроз примену савремених знања науке о превенцији.

ДОСТУПНЕ УСЛУГЕ
 • Повезивање послодаваца и корисника/ца

Опис услуге: Разговор са послодавцима и потенцијалним корисницима, анализа потреба послодаваца, анализа знања, вештина и компетенција корисника, разговори између послодаваца и корисника услуге.

Коме је намењена: НЕЕТ млади, незапослени, млади у НЕЕТ ризику

Како се пријавити за услугу: Онлајн (фејсбук, маил: Dragana@forca.rs), директно у просторијама организације, телефоном на +381 31 825 000.

 • Индивидуални рад

Опис услуге: Индивидуални разговори, информисање потенцијалних корисника о програму, разговори о постојећим знањима, вештинама и компетенцијама корисника, мотивисање за учествовање у програму, могућности стицања нових компетенција.

Коме је намењена: НЕЕТ млади, незапослени, млади у НЕЕТ ризику.

Како се пријавити за услугу: Онлајн (фејсбук, маил: Dragana@forca.rs), директно у просторијама организације, телефоном на +381 31 825 000.

 • Подршка у самозапошљавању – израда пословног плана

Опис услуге: Израда пословног плана за потребе реализације пословне идеје по методологији која омогућава корисницима различиток степена образовања и профила да успешно ураде пословни план.

Коме је намењена: НЕЕТ млади, незапослени, млади у НЕЕТ ризику

Како се пријавити за услугу: Онлајн (фејсбук, маил: Dragana@forca.rs), директно у просторијама организације, телефоном на +381 31 825 000.

 • Помак је први корак

Опис услуге: Услуге ПОМАК-а се састоје од Обуке за писање ЦВ-а, Каријерног вођења, Релних сусрета са послодавцима, као и представљања програма самозапошљавања, праксу у локалним фирмама и обуку за дигитални маркетинг.

Коме је намењена: Обука је намењена младима od 19 do 23 година

Како се пријавити за услугу: За услуге се можете пријавити позивом на број 062 467 345 или слањем смс поруке на исти број Дарку Николићу, који ће од вас тражити податке: име, презиме, број година, завршена школа.

 • Буди и ти ИТ (#BudiitiIT)

Опис услуге: #BudiitiIT и направи прве кораке у свету рачунара. Ова услуга ти нуди могућност да истражиш тајне које се крију у дигиталном свету, да се упознаш са основним програмима који су ти потребни за свакодневни рад, да савладаш и неке мало напредније алате, али и да се дружиш и упознаш нове пријатеље. Како би ти све то било занимљивије, имаћеш прилике и да креираш своје прве игрице и истражиш програмирање робота (не брини, не треба ти пуно муке ни за ово). Поред тога, можеш пратити и наш блог са инфлуенсерима и открити како то они зарађују од друштвених мрежа.

Коме је намењена: Младима од 16 до 24 године.

Како се пријавити за услугу: За сваку активности се можеш пријавити појединачно, а више информација о томе можеш пронаћи на фејсбук и инстаграм страници ЦЗОР-а или на нашем сајту.

 • Мобилни Омладински Клуб (#МОК)

Опис услуге: #MOK je савршена прилика за тебе да на другачији начин проведеш своје слободно време. Искористи прилику и дођи да се дружиш на филмским вечерима, вечерима друштвених и видео игара, маскембалима, квизовима, радионицама плеса и музике. Упознај се са новим вршњацима на инстаграму, научи нови језик и посети друге омладинске клубове. Забави се са VR наочарима и на отвореним дружењима у парковима и школама.

Коме је намењена: Младима од 12 до 22 године.

Како се пријавити за услугу: За сваку активност се можеш пријавити посебно, а најаве, догађаје и позиве ћемо објављивати на нашој фејсбук и инстаграм страници и на сајту. Такође, можеш да запратиш и инстаграм профил @mobilni_omladinski_klub.

 • Поклони себи (#PokloniSebi)

Опис услуге: #ПоклониСеби ти доноси прилику да застанеш и своје недоумице, питања, несигурности поделиш са својим вршњацима/вршњакињама или психолозима/психолошкињама Психолошког омладинског саветовалишта током радионица или у нашој рубрици ,,Драга Савета“. Сазнај више о нашој кампањи Здравље младих испред профита, учествуј у обуци на тему медијске писмености и одиграј наш Фан парк квиз о здравим стиловима живота, корона вирусу и сл.

Коме је намењена: Младима узраста од 15 до 30 година

Како се пријавити за услугу: За сваку активност се можеш пријавити посебно, а најаве, догађаје и позиве ћемо објављивати на нашој фејсбук и инстаграм страници и сајту.

 • У ћошку са запошљивошћу (#uĆoškusaZapošljivošću)

Опис услуге: ,,У ћошку са запошљивошћу“ доноси низ различитих радионица, обука и инфо сесија које ће ти понудити одговоре на питања: која знања и вештине ја имам, чему служи Национална служба за запошљавање и како ја могу да користим њихове услуге, шта је уопште каријерно вођење и саветовање и шта ће то мени, која су нова занимања која се појављују на тржишту рада и коју школу или факултет треба да завршим да бих се бавио/ла тиме…

У случају да пропустиш неку од радионица, можеш посетити наш Инфо кутак у коме ће се, поред најава активности, такође налазити и бројне корисне информације које ћемо делити током радионица.

Коме је намењена: Младима од 17 до 23 године

Како се пријавити за услугу: За сваку активности се можеш пријавити појединачно, путем онлајн упитника, а више информација о томе можеш пронаћи на фејсбук и инстаграм страници ЦЗОР-а или на нашем сајту.

 • Саветовалиште за младе

Опис услуге: Саветовалиште за младе пружа могућност сазнавања о томе како  се изборити са различитим тешкоћама, чини нас јачим и спремнијим за савладавање животних препрека. У саветовалишту схватамо да наши проблеми нису једини, нити највећи, као и да сваки проблем има своје решење. Дозвољено је баш све питати и о свему разговарати.

Коме је намењена: Млади од 15 до 26 година

Како се пријавити за услугу: Пријаве се могу слати путем мејла okularcicevac@gmail.com, путем друштвених мрежа – фејсбука и инстаграма, или телефона.

 • Каријерно вођење

Опис услуге: Каријерни саветник који заједно са тобом ради на развоју твоје каријере. Добијаш практичну подршку у доношењу одлука за усмеравање каријере и практичну подршку у процесу потраге и припреме за посао/обуку/радну праксу.

Коме је намењена: младима од 18 до 30 година

Како се пријавити за услугу: Пријаве на контакт – Марија Јовановић, 064-254-85-81, jovanovicmarija1990@hotmail.com

 • Школа Пословних вештина

Опис услуге

Модул 1ЗАПОШЉАВАЊЕ: Тренинг програм за младе који су запели на путу ка запослењу. Теме: Претрага послова (извори, упознавање са послодавцем); Аплицирање (ЦВ, мотивационо писмо) Интервјуи (смернице, симулације, федбек); Гости из ХР сектора фирми и компанија

Модул 2 – САМОЗПАОШЉАВАЊЕ: Тренинг програм за младе који траже своје место у пословном свету. Теме: Кораци у самозапошљавању;  Искуства и изазови – гости

Предузетници; Како до идеје (претрага тржишта, одређивање циљне групе); Шта даље. 

Модул 3 – „МЕКЕ“ ПОСЛОВНЕ ВЕШТИНЕ: Тренинг програм за младе који желе да буду успешни на својим радним позицијама. Теме: Примање и давање критике; Пословна комуникација; Преговарање (о плати, бољој позицији…); Гости Пројект Менаџери.

Коме је намењена: младима од 18 до 30 година

Како се пријавити за услугу: Пријаве на контакт – Марија Јовановић, 064-254-85-81, jovanovicmarija1990@hotmail.com

 • Умрежавање Са Националном службом за запошљавање

Опис услуге: Да биро више не буде баук – ту су наши сарадници да ти помогну да искористиш све што се нуди у области обука/ курсева/ доквалификације и развоја сопственог бизниса.

Коме је намењена: младима од 18 до 30 година

Како се пријавити за услугу: Пријаве на контакт – Марија Јовановић, 064-254-85-81, jovanovicmarija1990@hotmail.com

ПОВЕЖИ СЕ